Zaloguj
Strona główna
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Katalogi bibliotek poznańskich
Alfabetyczne
Po słowach
Zaawansowane
Historia wyszukiwania
Zgłoś propozycję zakupu
Szukaj:
autorzy - słowa kluczowe
autorzy (nazwy) - słowa kluczowe
tytuły - słowa kluczowe
hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
serie - słowa kluczowe
hasła przedmiotowe (j. angielski)
hasla przedmiotowe (j. francuski)
ISBN
ISSN
Numery norm
międzynarodowa klasyfikacja norm ICS
sygnatury
ogólny indeks słów kluczowych
numer kontrolny
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Politechniki Poznańskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki -- skutki fizjologiczne.
Przegląd katalogu
wg tytułu:
Chemia w pożywieniu ...
Opis MARC
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak].
Białystok : Vital, 2014.
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki -- skutki fizjologiczne.
Źródło elektroniczne
http://biblioteka1.gumed.edu.pl/okladki/14-08/xx003127777.jpg
ISBN:
978-83-64278-28-0
Opis:
350 s. ; 21 cm.
Uwagi o zawartości:
Bibliogr. s. 315-350.
Dostępny online.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ
Biblioteka Politechniki Poznańskiej
Czytelnia
A 184384
w czytelni
Nie wypożyczane
Biblioteka Politechniki Poznańskiej
magazyn główny
Mg 184385
na półce
Wypożyczane na zewnątrz z kolekcji Mg
Uwaga!
(dotyczy tylko tytułów wydawców polskich)
Jeśli w katalogu online:
nie ma poszukiwanego tytułu
wszystkie egzemplarze tego tytułu są aktualnie wypożyczone
należy sprawdzić, czy poszukiwany tytuł jest dostępny w wersji elektronicznej na platformie
ibuk.pl
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.