czat telefon formularz poczty 

 Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
 Katalogi bibliotek poznańskich 
en   
AlfabetycznePo słowachZaawansowaneHistoria wyszukiwaniaZgłoś propozycję zakupu
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Politechniki Poznańskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Hasła przedm.
 
  •  
  • Żywność -- domieszki -- skutki fizjologiczne.
     
     Przegląd katalogu
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Chemia w pożywieniu ...
     
     
     
     Opis MARC
    Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak].
    Białystok : Vital, 2014.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- domieszki -- skutki fizjologiczne.
  • Źródło elektronicznehttp://biblioteka1.gumed.edu.pl/okladki/14-08/xx003127777.jpg
    ISBN: 
    978-83-64278-28-0
    Opis: 
    350 s. ; 21 cm.
    Uwagi o zawartości: 
    Bibliogr. s. 315-350.
    Dostępny online.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaSygnaturaStatusTyp 
    Biblioteka Politechniki PoznańskiejCzytelniaA 184384w czytelniNie wypożyczane 
    Biblioteka Politechniki Poznańskiejmagazyn głównyMg 184385na półceWypożyczane na zewnątrz z kolekcji Mg 


    Uwaga! (dotyczy tylko tytułów wydawców polskich)

    Jeśli w katalogu online:
    • nie ma poszukiwanego tytułu
    • wszystkie egzemplarze tego tytułu są aktualnie wypożyczone
    należy sprawdzić, czy poszukiwany tytuł jest dostępny w wersji elektronicznej na platformie ibuk.pl
    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal